logo

Cat / Esp / Eng

Estrena del film 'Roger de Can Bou, Baró de Calella'


"...Encara hi sou a temps… heu capgirat els calaixos d'aquella atrotinada calaixera que dorm a les golfes?… doncs feu-ho! que potser a algú de vosaltres li podria anar a mida la corona de la baronia…"

Amb aquest missatge, el narrador acaba la història, deixant oberta la possibilitat de trobar algun calellenc que pogués demostrar pertànyer a la nissaga d'un oblidat Baró de la ciutat. El curtmetratge "Roger de can Bou, Baró de Calella" realitzat per la Secció de Cinema i Vídeo de FFC, explica la història d'aquest cavaller a fregar entre la ficció i la realitat... en el decurs d'aquest relat, anem fent salts entre la Calella actual i la del segle XVI.

Aquest film, és un projecte que hem pogut fer realitat gràcies a la col·laboració de la majoria d'entitats i persones que integren el teixit associatiu i cultural de la nostra població i al suport de les autoritats locals. No dubtem que tindrà una gran acceptació, ja que es tracta d'una pel·lícula, sobre tot, de caire eminentment popular, en el rodatge de la qual hi han intervingut més d'un centenar de persones.

Us hi esperem.

Data: 19 d'abril
Lloc: Sala gran Fàbrica Llobet
Horari: 11.30h
Accés lliure
I del 4 al 25 d'abril 2015, podeu veure la exposició fotogràfica 'Roger de Can Bou: Les fotografies'
Lloc: Galeria Cultural Grup Pa, Vi i Moltó (Jovara 104)
Horari: De dimarts a diumenge de 18.00h a 21.00h
Accés Lliure